Samstag, 29. März 2008

Eigenehim / oma koti kullan kallis


Hier hat meine Tochter ihr neues Haus. Gestern, am Freitag hatte ja IKEA diese Häuser für lumpige 49 € zu vergeben. Ohne Eigenheimzulage.
Am Anfang dachte ich , ich bekomme um 12.30 Uhr kein Häuschen mehr. Aber da waren noch so viele Häuser, dass ich mit unserem Nachbarn am späten Nachmittag noch mal los fuhr für seine Tochter zu kaufen. (selber durch Unfall etwas lädiert, Frau hochschwanger ;), deshalb meine Hilfe)
.
Nun hoffen wir gutes Wetter, damit unsere Zaubermaus in ihrem Haus spielen kann.


So macht man die Tür auf
Näin aukaistaan ovi

Eilen oli Ikealla kunnon tarjous. Tämä talo oli 49 € arvoinen ja lähti heti mukaani. Epäilin kello 12.30 että heillä ei ole enään yhtään taloa, mutta siellä oli kunnon kasa näitä taloja (vielä tänäänkin). Iltapäivällä hain naapurini kanssa heidän tytölleen yhden talon. Naapuri ei saanu ajaa autoa, kun oli vähän kompuroinu ja käsi oli paketissa. Vaimo raskaana, ja päiviä ennen synnytystä, saas nähdä kuina käy, kun poltot alkaa.
Nyt odotamme kaunista ilmaa, että tyttö saa leikkiä talossaan.Kukkuuu
Die stolze Eigenheimbesitzerin.
Onnellinen talon omistaja
Posted by Picasa

Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Ach, das Häuschen ist aber toll. Ich liebe alle Kinderspielhäuser, Zelte, Märchenhimmel, usw. , weil ich halt selber immer so gerne drin gespielt habe. Meine Große konnte leider nicht viel damit anfangen.
Deine Schnecke ist ja eine ganz Süße !
GLG Andrea

Melle ja minä hat gesagt…

Suloinen talonomistaja:)Teillä on siellä jo ihana kevät.

Merja K hat gesagt…

Heippa Jutta, kivan talon olette hankkineet. Ja helppo pystyttää, eipä ole Suomen Ikeassa moista näkynyt :( Iloista alkavaa viikkoa. Terkuin Mer¨ja

Regina hat gesagt…

Wow,ist das ein supertolles Haus,da
hat sich deine kleine Maus bestimmt
sehr gefreut.Deinen blog finde ich
sehr schön.Schaue gerne wieder vorbei.
Liebe Grüße,Regina

Merja hat gesagt…

Hei!ihana blogi sulla...tuo talo on aivan huippu,ja kuten joku sanoi,ei ruotsinkaan ikeassa ole tuota ollut....ehkä tulossa.